Skandalum: a külföldi hírügynökségeknek egy senki Semjén Zsolt

ennyike
2015 augusztus 07., 21:16
comments 87

Csütörtökön adták el az új Szuezi-csatornát. 30 millió dollárból az eredeti mellé épített 35 kilométer hosszú kanális átadóünnepségére 50 országból, köztük Magyarországról érkeztek küldöttségek. Hazánkat Semjén Zsolt a KDNP elnöke, az ország miniszterelnök-helyettese képviselte. Lassan egy napja próbálok olyan képet keresni az eseményről, amin Semjén szerepel.

De nincsen ilyen.

Úgy tűnik Európa védőbástyájának miniszterelnök-helyettesét a nemzetközi képügynökségek semmibe veszik.

Semjén Zsolt

photo_camera Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes beszédet mond a kommunizmus áldozatainak emléknapján rendezett megemlékezésen a pócspetri római katolikus templomban 2015. február 25-én.
MTI Fotó: Balázs Attila

 

 

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.