Itt fog folyni a tanítás a Matolcsy- és Bogár László-féle világrend-elméletekről

gazdaság
2015 augusztus 11., 08:41
comments 232

Helyet keresett magának az MNB 28 milliárd forintos tőkéjéből működgető Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány (PAGEO), hogy alkalmas helyen végezhesse oktatási-kutatási tevékenységét. Az örömhír az, hogy megtalálták, méghozzá az itt 950 millió forintért hirdetett Mátyás király úti épület formájában, amit sikeresen felalkudtak 1038 millió (bruttó 1,3 milliárd) forintra. (A székház nem ez lesz, annak vettek egy külön épületet a Várban, szintén egymilliárdos összegért.)

Szükség van a minőségre, hiszen a PAGEO-t olyan emberek viszik, mint a különlegesen ütődött összeesküvés-elméletekben utazó Bogár László vagy a Magyar Banán koncepciót jegyző Csizmadia Norbert.

Érdemes megnézni a képeket, vannak aranyozott csaptelepek, luxuspanoráma, hét nagy hálószoba, antik bútorok, egyszóval minden, amire Matolcsy barátai hiába vágytak korábban annyi ideig. Most megvették nekik a mi pénzünkből.

Szívesen!

UPDATE: a képeket cikkünk megjelenése után leszedték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.