Egy agresszív férfi kísért a budapesti tömegközlekedésben

bűnügy
2015 augusztus 17., 13:27
comments 274

A Cink szerint valószínűleg pszichés beteg lehet az a férfi, aki a budapestieket terrorizálja, és akinek több áldozata is felkereste az újságot.

photo_camera Fotó: Cink.hu

Eddig három sértettje van a tömegközlekedésben tomboló agresszív férfi tevékenységének:

  1. Az M3-as metróban erősen arcon ütött egy mit sem sejtve olvasó fiatal nő. A nő elmondta, hogy egy fiatal fiú is megkereste, aki szerint a férfi egyszer orrba rúgta a metrón, egy nő pedig azt mondta, egy éve ez a férfi bántalmazta.
  2. Egy férfi azt állítja, hogy az agresszív támadó őt meg majdnem belökte az autók közé egy Margit körúti zebránál.
  3. Egy nő a kiskorú, beteg fiával a Keletinél állt be a pénztárhoz metrójegyet venni, miközben a gyerek pár méterrel arrébb várta. Ekkor lépett oda a férfi, aki minden előzmény nélkül vadul és megmagyarázhatatlanul ordítani kezdett a gyerekkel, majd a védelmére kelő anyát lekurvázta és más trágárságokat zúdított rá, mielőtt szikozódva elment a metróval.

A rendőrség garázdaság miatt keresi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.