18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Azon keseregnek a kínai repülőutasok, hogy egy csomó szülő a gép folyosóján szaratja a gyerekét

külföld
2015 augusztus 18., 07:54
comments 163

Kínában egyre jobban figyelnek a repülésbiztonságra, néhány napja például gyújtogattak egy belföldi járaton, és azóta még jobban ellenőrzi a biztonsági személyzet a gyúlékony eszközöket. Ami ellen viszont nem tudnak fellépni a biztonságiak,

az a bűz.

Szombaton a belföldi járatokat üzemeltető Nyugati Légitársaság Csengcsouból Nantongba tartó gépén panaszkodtak az utasok a bűzre, egy szülő ugyanis elvonult a gyerekével a gép hátsó részébe, és ott könnyített magán a kisfiú. Szerencsére azonban a gép ekkor már ereszkedett Nantong felé.

airliner-poo-01

Egy Weibo-poszt szerint hasonló történt a Shenzhen Airlines egyik járatán is, de ott már akkor szaratták a szülők a gyereket, mikor a gép még fel sem szállt. A leírások szerint a gépen épp mindkét vécé üres volt, és mikor ezt az utasok szóvá tették, a szarató szülő azt mondta, hogy azok a mosdók túl kicsik. Ezért kell a folyosón nyomni, ott több hely van. (Thenanfang)

airliner-poo-02

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.