"Úgy akarunk olimpiát rendezni, hogy kilóg a seggünk a gatyából"

Tbg
Budapest
2015 augusztus 22., 09:34
comments 349

Az LMP szerint Budapesten lakhatási válság alakult ki a magas ingatlan- és albérletárak miatt, ezért az olimpia helyett bérlakásprogramot kellene indítani, mondta Csárdi Antal, az LMP fővárosi képviselője szombaton.

Csárdi szerint az olimpiára szánt pénzek töredékéből százezrek lakhatását lehetne megoldani.

Budapesten lakhatási szegénység van, hiszen tömegek élnek a huszonegyedik századhoz méltatlan körülmények között.

"Úgy akarunk olimpiát rendezni, hogy kilóg a seggünk a gatyából"

- fogalmazott az ellenzéki politikus.

Az LMP a helyzet megoldása érdekében az Országgyűlésben és a Fővárosi Közgyűlésben is javaslatot nyújt be egy bérlakásprogram elindításáról.

Csárdi szerint kormánynak és a budapesti városvezetésnek szervezett ételosztással és a higiéniás feltételek javításával kellene segítenie az illegális bevándorlók helyzetén. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.