Az orosz hadsereg legnagyobb hőse: a határt fegyelmezetten őrző bábu

hadsereg
2015 augusztus 26., 11:35
comments 98

A huanqui.com kínai honlap közölte a fotókat az orosz határon egy őrtoronyban álló, katonai egyenruhába öltöztetett báburól. A képet akkor készítették, amikor kínai újságírók az Amur folyónál épülő vasúti átjáró építésének helyszínére mentek.

Russia places effigy of frontier guard on border with China http://belsat.eu/en/articles/russia-places-effigy-frontier-guard-border-china/

Posted by Belsat Eng on Wednesday, August 26, 2015

Oroszország és Kína 2013-ban állapodott meg arról, hogy Nizsneleninszkojét ás Tongjiangot összekötő 2215 méter összhosszúságú vasúti átjárót megépítik, de egyértelműen látható, hogy csak a kínai fél teljesíti aktívan a tervet, orosz részről még mindig csak az előkészítő munkák zajlanak. (via belsat.eu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.