Szállodát építtet a mezőkövesdi fociklub

gazdaság
2015 augusztus 26., 09:48
comments 66

Hát van pénz a magyar fociban, emberek! Az Isten pénze is belemegy.

A Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. nyílt közbeszerzést írt ki egy 42 szobás sportszálló építésére, aminek a becsült költsége nettó 500 millió forint – jelent meg a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben. A cégről érdemes tudni, hogy 2013-ban rendkívüli tartalékból adott neki a kormány 400 milliót, és hogy a klub elnöke, a fideszes Tállai András, aki ezzel a szép ajándékkal kedveskedett Orbán Viktornak, amikor a miniszterelnök Mezőkövesden járt:

photo_camera Tállai András átadja Orbán Viktornak az Orbánt Puskással együtt ábrázoló festményt

Az építési terület a Mezőkövesd melletti Zsóry Fürdő belterületén, a régi Zsóry autós camping helyszíne. A tervezett szálloda épületének alapterülete 2421,71 m², ami külön eljárásban már engedélyt is kapott – írja az MTI.

Az ajánlattevő mérlege az utóbbi három évben egyszer lehetett negatív. Nem tehet ajánlatot az a cég, aminek a nettó árbevétele – szintén az utóbbi 3 évben, összesen – nem éri el a nettó 500 millió forintot és ebből a magasépítési árbevétel kevesebb nettó 375 millió forintnál.

Az ajánlattételi határidő: szeptember 8. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy az ár 70, míg a szakmai ajánlat minősége 20 súlyszámot kap az értékelésnél.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt