Jéég-bőől vagyó-ok, taláán feel se mólva dó-ok

Van egy Twitter-fiók, az a neve, hogy ISIS Karaoke. Nincs olyan sok bejegyzés rajta, de ami van, az nem rossz. Annyi a posztok lényege, hogy van egy kép, amin az ISIS terroristái beszélnek a kamera felé, lehetőleg mikrofonba, a kép alatt pedig egy dalszövegrészlet valamilyen híres karaoke-klasszikusból.

Ez így leírva tök körülményes, de posztban tényleg jó, olyan kicsit, mintha az terroristák épp karaokéznának. Így:

(Ezzel a számmal.)

Vagy így:

// ]]>

(Ezzel a számmal.)

Vagy akár így:

(Ezzel a számmal.)

A Vox szerzője cikkben méltatta ezt a csatornát, azzal, hogy mennyire fontos, hogy nevetni is tudjunk a barbár ISIS-en. Hiszen a terrorszervezet igazi ereje a propagandában rejlik, abban, hogy félelmetes, legyőzhetetlen harcosokként állítják be magukat, holott ugye ők is csak sima emberek. A nevetségessé tételük pedig megtöri a propaganda által táplált képet.

Sőt, a Vox azt is írja, hogy ha nevetünk ezeket a posztokon, akkor az már egy kis lépés az ISIS hatalmának megdöntése felé. Hát ő tudja, de azért maradjunk annyiban, hogy az alábbi képen is látható AT4-es vállról indítható rakéta, amiből több ezret küldött az amerikai hadsereg az irakiaknak az ISIS elleni harchoz, egy kicsivel nagyobb lépés az ISIS hatalmának megdöntése felé. Az iraki hadsereg ilyenekkel semmisítette meg az ISIS sok autóbombáját, mielőtt az emberek közé ért volna.

"AT-4Launcher" by Polanksy kolbe - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Commons

De persze tényleg viccesek ezek a posztok.

// ]]>

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.