Kiraboltak dohányboltot Óbudán

bűnügy
2015 augusztus 30., 06:10
comments 87

Késsel felfegyverkezve* Fegyverrel vagy annak utánzatával rabolt ki egy dohányboltot egy símaszkos férfi Óbudán szombaton késő este, de később elfogták a zsernyák.

A zsernyakapitányság közleménye szerint a férfi késsel* fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegetőzve a bevétel átadására utasította az eladót, majd miután megkapta a pénzt, elment az üzletből. Személyi sérülés nem történt.

A Budapesti Zsernya-főkapitányság munkatársai nagy erőkkel keresték a rablót. Egy órán belül a helyszín közelében el is fogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves K. István budapesti lakost, akinél hiánytalanul megtalálták az eltulajdonított pénzt és az elkövetéskor használt fegyvert.

*A rendőrség pontosítása miatt az MTI is pontosította a hírt: míg a korábbi verzióban késes rablás szerepelt, az új közlemény szerint a bűncselekményt fegyverrel vagy annak utánzatával követték el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.