Kiraboltak dohányboltot Óbudán

Késsel felfegyverkezve* Fegyverrel vagy annak utánzatával rabolt ki egy dohányboltot egy símaszkos férfi Óbudán szombaton késő este, de később elfogták a zsernyák.

A zsernyakapitányság közleménye szerint a férfi késsel* fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegetőzve a bevétel átadására utasította az eladót, majd miután megkapta a pénzt, elment az üzletből. Személyi sérülés nem történt.

A Budapesti Zsernya-főkapitányság munkatársai nagy erőkkel keresték a rablót. Egy órán belül a helyszín közelében el is fogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves K. István budapesti lakost, akinél hiánytalanul megtalálták az eltulajdonított pénzt és az elkövetéskor használt fegyvert.

*A rendőrség pontosítása miatt az MTI is pontosította a hírt: míg a korábbi verzióban késes rablás szerepelt, az új közlemény szerint a bűncselekményt fegyverrel vagy annak utánzatával követték el.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.