Kiraboltak dohányboltot Óbudán

2015 augusztus 30., vasárnap 6:10
87

Késsel felfegyverkezve* Fegyverrel vagy annak utánzatával rabolt ki egy dohányboltot egy símaszkos férfi Óbudán szombaton késő este, de később elfogták a zsernyák.

A zsernyakapitányság közleménye szerint a férfi késsel* fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegetőzve a bevétel átadására utasította az eladót, majd miután megkapta a pénzt, elment az üzletből. Személyi sérülés nem történt.

A Budapesti Zsernya-főkapitányság munkatársai nagy erőkkel keresték a rablót. Egy órán belül a helyszín közelében el is fogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves K. István budapesti lakost, akinél hiánytalanul megtalálták az eltulajdonított pénzt és az elkövetéskor használt fegyvert.

*A rendőrség pontosítása miatt az MTI is pontosította a hírt: míg a korábbi verzióban késes rablás szerepelt, az új közlemény szerint a bűncselekményt fegyverrel vagy annak utánzatával követték el.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt