Penetráns módon pocskondiázza a Gálvölgyi Show-t a Népszabadság új főszerkesztője

totális megsemmisítés
2015 szeptember 06., 08:41
comments 376

A Népszabadság frissen kinevezett főszerkesztője, Murányi András felháborítóan nyegle, pökhendi, úgymond kritikán aluli „kritikát” közölt az egyik legjelentősebb hazai komikus, Gálvölgyi János legutóbbi televízióműsoráról. Murányi nehezen minősíthető „írásművében” olyan apróságokba köt bele, mint például, hogy a művész egy alkalommal Gézának nevezi a lányát.

photo_camera Gálvölgyi János egy felejthetetlen szerepében, a Csinibaba házmestereként. (Wikipedia-fotó)

Mióta probléma ez, főszerkesztő úr? Bezzeg amikor a buzimenetet kell éltetni, akkor az első sorban tetszenek emelni a piedesztált! Hol van ilyenkor a híres a baloldali toralencia?!

Vagy mi a baj azzal, ha Gálvölgyi János, aki Murányival ellentétben már letett valamit az asztalra, Azurák Csabának öltözik?

Azurák Csaba mindig Azurák Csabának öltözik, az miért nem szúrja főszerkesztő éles szemét?

A kákán is csomót kereső Murányi szerint egyáltalán nem vicces az a poén, hogy a műsorvezető  „hajának fényességét a Zsír és Korpa Kft. garantálta”. Ha Murányinak ez nem vicces, miért nem mond jobbat? Ha ennyire ért hozzá, miért nem csinálja? Megnézném én, milyen Gálvölgyi Show-t készítene egy ilyen Murányi! Fogadjunk, hogy még egy egyszerű cigányviccet sem tud rendesen elmondani!

photo_camera Murányi „András”

Murányinak, úgy látszik, jobban tetszenek a faszhelikopteres valóságshow-k, ahol olcsó ribancok mutogatják a csúnyájukat a kamerák kereszttüzében, mint a valódi értékeket teremtő művészek népszerű, de mégis igényes produkciói. Tudomásul kellene venni végre, Murányi úr, Gálvölgyi János nem véletlenül lett az aki, nem véletlenül tart ott, ahol Ön sosem fog! Ahol Gálvölgyi úr van, onnan Ön nem is látszik!

Mégis, mi lesz a következő, amibe beleköt? A Kincs, ami nincs? A Varázshegy? A IX. Szimfónia? Az Irigy Hónaljmirigy?

Költői a kérdés: de vajon a saját szemében mikor veszi észre Ön a gerendát?

Amíg az ilyen Murányik bárkit vitrioljukra tűzhetnek saját kényük-kedvük szerint, fittyet hányva tisztességre, emberségre, jóindulatra, sárba tiporva az alapvető emberi értékeket, és penetráns módon pocskondiázhatják a legnagyobb művészeket is, soha nem érünk Európába!

Ezért tart itt ez az ország.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.