Itt a Vice új röszkei videója, amiben tüntető migránsokat fújnak le könnygázzal

migráció
2015 szeptember 13., 19:09
comments 322

Az amerikai Vice harmadik röszkei videója a migránsok szerdai, könnygázazással végződő tüntetését mutatják be. Aznap a Szerbiából érkező migránsok tüntettek, hogy ezzel is megpróbálják elkerülni, hogy regisztrálják őket, nehogy később Magyarországra toloncolják őket vissza. Néhányan közülük balhéztak is.

A tüntetések és a kitörések egyre gyakoribbak, ahogy a frusztrált és kimerült migránsok száma nő, és sokan a rossz tájékoztatás és a zavar miatt attól félnek, hogy a magyar rendőrség meg fogja őket büntetni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.