Széles Gábort és Szaniszló Ferencet kitiltotta Ukrajna

külföld
2015 szeptember 17., 10:59
comments 115

Széles Gábor magyar üzletember mint az Echo Televízió tulajdonosa, Szaniszló Ferenc, a tévé műsorvezetője, valamint Gyöngyösi Márton jobbikos parlamenti képviselő és Szaniszló Adrienn, a párt frakciójának külügyi munkatársa is felkerült arra a listára, amit Ukrajna állított össze. Erre azok kerültek fel, akiket kapcsolatba hoztak az "Oroszország, illetve más, a Krím elfoglalásával és a Donyec-medencei agresszióval összefüggésben".

A listán összesen 105 jogi és 388 magánszemély van, újságírok, krími, illetve kelet-ukrajnai szakadár vezetők, a Kremlhez közel álló politikusok. Széles és Szaniszló listás helye azt bizonyítja, hogy az urkánok nézik az Echo TV-t.

Gyöngyösi Márton és Szaniszló Adrienn választási megfigyelőként részt vettek tavaly novemberben a kelet-ukrajnai szakadár területeken megtartott választásokon. A listán szereplő magánszemélyek nem léphetnek be Ukrajnába. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.