Széles Gábort és Szaniszló Ferencet kitiltotta Ukrajna

2015 szeptember 17., csütörtök 10:59
115

Széles Gábor magyar üzletember mint az Echo Televízió tulajdonosa, Szaniszló Ferenc, a tévé műsorvezetője, valamint Gyöngyösi Márton jobbikos parlamenti képviselő és Szaniszló Adrienn, a párt frakciójának külügyi munkatársa is felkerült arra a listára, amit Ukrajna állított össze. Erre azok kerültek fel, akiket kapcsolatba hoztak az "Oroszország, illetve más, a Krím elfoglalásával és a Donyec-medencei agresszióval összefüggésben".

A listán összesen 105 jogi és 388 magánszemély van, újságírok, krími, illetve kelet-ukrajnai szakadár vezetők, a Kremlhez közel álló politikusok. Széles és Szaniszló listás helye azt bizonyítja, hogy az urkánok nézik az Echo TV-t.

Gyöngyösi Márton és Szaniszló Adrienn választási megfigyelőként részt vettek tavaly novemberben a kelet-ukrajnai szakadár területeken megtartott választásokon. A listán szereplő magánszemélyek nem léphetnek be Ukrajnába. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt