Érvényes szerződés nélkül szállítja a menekülteket a BKV

migráció
2015 szeptember 21., 14:43
comments 111

Több hete vesz részt a BKV a menekültek szállításában: Röszkéről és most Baranya megyéből is a fővárosi cég csuklós buszain jutnak el a migránsok a számukra kijelölt befogadóállomásokra. A 444 megkérdezte, hogy ki fizeti a buszok költségeit, amire a BKV úgy válaszolt, hogy

"szándékaink szerint az ORFK-val megkötendő szerződés biztosítja majd a fedezetet a menekültek szállításával kapcsolatos feladatok elvégzésére, melynek előkészítése jelenleg folyamatban van."

Tehát hetek óta érvényes szerződés nélkül dolgozik a BKV. A cég maradéktalanul teljesíti a budapesti járatok üzemeltetését, a rendelkezésre álló szabad kapacitással vesznek részt a menekültek szállításában, átlagosan napi 30-35 busszal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt