Szijjártó ennél nem is kívánhatott volna szebbet

futball
2015 szeptember 23., 07:13
comments 94

Pattoghat a román kormányfő a kerítés miatt, erre válaszoljon bármit, ha tud.

Az a legkesevebb, ha a Nemzeti Sport címét idézzük, ami egyszerű Futsalcsodaként emlegeti azt, ami tegnap Debrecenben történt. Igen, arról a sportágról van szó, amit a magyar külügyben semminél nem ismernek jobban, és sajnálatos súlyos sérüléséig maga a miniszter is rendszeresen űzött. Mostanában egyebek között a románok és Európa hepciáskodása miatt erre alig van ideje.

Szóval, Európa-bajnoki pótselejtezőt játszott tegnap Debrecenben a magyar és a román teremfoci válogatott, a hosszabbításban a románok szereztek gólt. A Nemzeti Sport beszámolja szerint "Kész, vége, ennyi volt, kiestünk - gondolhatták a magyar labdarúgáson edződött pesszimisták. Ám ezeket a fiúkat más fából faragták."

photo_camera Fotó: MTI

Jött Dróth és "óriási gólt lőtt, messziről, laposan bombázott a hálóba". Ezzel lett döntetlen.

Dróth aztán távolról a kapufát találta telibe.

A mérkőzés utolsó másodpercében pedig egy előreívelt labdát ki más, mint Dróth fejelt a hálóba, 4-3 ide, kijutott a válogatott az Európa-bajnokságra.

photo_camera Fotó: MTI

Miután Románia volt az ellenfél, akár a végeredmény szempontjából is fontos lehet, hogy volt-e hangulatos lelátói cigányozás, esetleg a szurkolók egy része tiszteletlenül viselkedett-e a román himnusz alatt, ami miatt a Románia elleni nagypályás válogatott meccs után büntetett az UEFA.

Az MTI szokatlanul gazdagon dokumentálta fotókkal a meccset, több kép készült, mint a nagypályás magyar-románon.

Ez mondjuk pont úgy néz ki, mint pár hete a Fradi-stadionban a román himnusz alatt a magyar tábor. 

photo_camera Fotó: MTI

A válogatott érdekében csak abban lehet bízni, hogy a magyar szurkolók annyira nem durvultak el, hogy Szijjártó idézeteket vágjanak a románok fejéhez. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.