Akár három államtitkár is repülhet

POLITIKA
2015 szeptember 25., 14:55
comments 83

A Népszabadság értesülései szerint Répássy Róbert, Glattfelder Béla és Czomba Sándor államtitkárok széke inog az őszre beígért kormányátalakításban.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kedden egyeztetett az NGM-ben várható személycserékről Orbán Viktorral. A minisztérium a Népszabadság szerint szinte biztosan megválik Glattfelder Bélától, a gazdaságszabályozásért, és Czomba Sándor szakképzésért és munkaerőpiacért felelős államtitkároktól. Czomba a felelőse a remekjó Gyere haza, fiatal! program felelőse is.

photo_camera Glattfelder Béla államtitkár

Tállai András ugyanakkor jó eséllyel megtartja a parlamenti államtitkári posztját, és ő felel majd az adóügyekért is: rá szignálták a NAV felügyeletét. (Korábban arról volt szó, hogy az adóhatóság valahogy a Lázár-vezette Miniszterelnökség alá úszik be, de úgy tűnik, ez nem így lesz.)

Az Index azt írja, hogy egy harmadik államtitkár is repülhet, és ez Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára. A hvg.hu kormányzati forrásai szintén megerősítették Répássy leváltását.

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.