A TV2 továbbra is Andy Vajnát ismeri el új uraként

tévé
2015 október 15., 19:06

Vagy legalábbis a TV2 csoport sajtószobája, ami ezt a közleményt adta ki 5 órával azután, hogy kiderült, Simicskáék bekavarhatnak Vajna terveinek:

„A Magyar Broadcasting Co. Kft. a mai napon adásvételi szerződést írt alá a TV2 Média Csoport Kft. 100%-os üzletrésze és a CEE Broadcasting Limited alaptőkéjének 100%-át megtestesítő részvényei megszerzéséről. Az adásvételi szerződést az eladó TV2 Media Group Holdings Kft. és a CEE Broadcasting Holding Kft. nevében törvényes képviselői írták alá. A Magyar Broadcasting Co. Kft. így a TV2 Média Csoport Kft. és a CEE Broadcasting Limited üzletrészének tulajdonjogát per-, teher- és igénymentesen, érvényes szerződés alapján szerzi meg.”

Fonyó Károly, a Simicska Lajoshoz közel álló milliárdos ehhez képest azt állítja, Yvonne Dederick és Simon Zsolt 2 napja tudomásul vették, hogy övé a csatorna.

A 24.hu-nak Hajdú Péter is azt mondta, hogy Andy Vajna kormánybiztos az új tulajdonos.

Ezzel szemben Vujity Tvrtko műsorvezető csak annyit írt ki a Facebookra, miután a sok megkereséstől konkrétan lemerült a telefonja, hogy: „láttam én már sok mindent, mindig csak azzal foglalkozom, ami rám tartozik. Holnap reggel Mokka, én vagyok az egyik műsorvezetője az adásnak, a legjobb tudásom szerint szeretném kiszolgálni a nézőket. Egy újságíróknak, riportereknek ez a dolga, semmi más.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.