A TV2 továbbra is Andy Vajnát ismeri el új uraként

2015 október 15., csütörtök 19:06
134

Vagy legalábbis a TV2 csoport sajtószobája, ami ezt a közleményt adta ki 5 órával azután, hogy kiderült, Simicskáék bekavarhatnak Vajna terveinek:

„A Magyar Broadcasting Co. Kft. a mai napon adásvételi szerződést írt alá a TV2 Média Csoport Kft. 100%-os üzletrésze és a CEE Broadcasting Limited alaptőkéjének 100%-át megtestesítő részvényei megszerzéséről. Az adásvételi szerződést az eladó TV2 Media Group Holdings Kft. és a CEE Broadcasting Holding Kft. nevében törvényes képviselői írták alá. A Magyar Broadcasting Co. Kft. így a TV2 Média Csoport Kft. és a CEE Broadcasting Limited üzletrészének tulajdonjogát per-, teher- és igénymentesen, érvényes szerződés alapján szerzi meg.”

Fonyó Károly, a Simicska Lajoshoz közel álló milliárdos ehhez képest azt állítja, Yvonne Dederick és Simon Zsolt 2 napja tudomásul vették, hogy övé a csatorna.

A 24.hu-nak Hajdú Péter is azt mondta, hogy Andy Vajna kormánybiztos az új tulajdonos.

Ezzel szemben Vujity Tvrtko műsorvezető csak annyit írt ki a Facebookra, miután a sok megkereséstől konkrétan lemerült a telefonja, hogy: „láttam én már sok mindent, mindig csak azzal foglalkozom, ami rám tartozik. Holnap reggel Mokka, én vagyok az egyik műsorvezetője az adásnak, a legjobb tudásom szerint szeretném kiszolgálni a nézőket. Egy újságíróknak, riportereknek ez a dolga, semmi más.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt