Kína feltalálta a kőburgert

gasztronómia
2015 október 16., 18:54
comments 95

A kínai Mekikben novembertől kavicsszürke buciból lehet enni a burgereket. A kőzsemlék között disznóhúsból lesz a pogácsa, lesz még benne szalonna, valami sárga öntet és saláta is.

Azonban az, hogy a fekete és a fehér bucik után a mostani szürke mekkora telitalálat lesz, megosztja a közönséget. Vannak aki szerint a burger így tényleg olyan, mintha egy gránittáblába kellene harapniuk, a Time Out Beijing-nek pedig leginkább a kínai szmogfelhők ugrottak be róla.

A kínai McDonald’s nem most kísérletezik először a burgerek színéval. 2012-ben találták ki először, hogy a buci lehetne akár fekete és fehér is.

A japán Burger Kingekben kapható fekete burgerekről aztán kiderült, hogy az emberek zöldet szarnak tőle, ezt a mostani szürkén még nem tesztelték.

Az egésznek persze csak annyi értelme van, hogy egy kicsit feltornázzák az eladásokat. Arról még nem tudni, hogy a világ más pontjain lehet-e majd kapni a szürkéből. (via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.