A Kehi panasszal élt az Ökotárs-nyomozás megszüntetése miatt

POLITIKA
2015 október 24., 8:45
comments 191

Miután a NAV megszüntette a nyomozást a norvég pénzeket elosztó Ökotárs Alapítvány ügyében, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) panaszt tett emiatt - írja a Magyar Nemzet.

A Fővárosi Főügyészség a lapnak megerősítette, az V. és XIII. kerületi ügyészséghez beérkezett a nyomozást megszüntető határozat elleni panasz. 

Lázár János (aki Miniszterelnökséget vezető miniszterként a Kehit is irányítja) a héten már közölte, annak ellenére, hogy a NAV megszüntette a nyomozást az Ökotárs ügyében, a dokumentumok áttanulmányozása után továbbra is úgy gondolja, törvénytelenül működtek.

Lázár egyébként tavasszal még arról beszélt, ha a vizsgálatok tisztázzák ezeket a szervezeteket, "kénytelenek lesznek bocsánatot kérni".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt