A Kehi panasszal élt az Ökotárs-nyomozás megszüntetése miatt

POLITIKA
2015 október 24., 08:45
comments 188

Miután a NAV megszüntette a nyomozást a norvég pénzeket elosztó Ökotárs Alapítvány ügyében, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) panaszt tett emiatt - írja a Magyar Nemzet.

A Fővárosi Főügyészség a lapnak megerősítette, az V. és XIII. kerületi ügyészséghez beérkezett a nyomozást megszüntető határozat elleni panasz. 

Lázár János (aki Miniszterelnökséget vezető miniszterként a Kehit is irányítja) a héten már közölte, annak ellenére, hogy a NAV megszüntette a nyomozást az Ökotárs ügyében, a dokumentumok áttanulmányozása után továbbra is úgy gondolja, törvénytelenül működtek.

Lázár egyébként tavasszal még arról beszélt, ha a vizsgálatok tisztázzák ezeket a szervezeteket, "kénytelenek lesznek bocsánatot kérni".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.