Az "Orvona diktatúra bérklikkelői" sem tudták megállítani Bokrosék "internetes tüntetését"

POLITIKA
2015 október 24., 09:26
comments 241

Aki azt hitte, az idei volt az utóbbi évek legunalmasabb október 23-ája, bizonyára lemaradt az este lezajlott 

nagy október 23-i cyberháborúról.

Bokros Lajos pártja, a Modern Magyarországért Mozgalom ekkora hirdette meg online tüntetését (erről itt írtunk), melynek lényege az volt, hogy aki este 7 és 8 között rákattint a külön erre a célra létrehozott weboldalra, az valójában a rendszerrel szembeni elégedetlenségét fejezi ki.

photo_camera Bokros az oldalon


Az esemény még úgy sem últ el atrocitás nélkül, hogy közben senki sem állt fel a székéből:

a MOMA tegnap esti közleménye szerint internetes támadók folyamatosan nullázták a számlálójukat, de biztosították a támogatókat, ne csüggedjenek, csapataik harcban állnak.

Bokros Lajos végül így értékelte a 

felébredt tömeg

diadalát az 

Orvona diktatúra kormányhű bérklikkelői 

felett:

photo_camera

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.