Hatalmas bukás a Veszettek

FILM
2015 október 26., 12:37

A fiktív paramilitáris rasszista szervezetről szóló, 1 milliárd forintból készített közönségfilm Goda Krisztina eddigi legnagyobb bukása, pedig az eddigi legjobb filmje (igaz, nem egy erős mezőnyben): 54 vásznon kezdték el vetíteni, és az első négy napon csak 3016 ember vett rá jegyet.

Budapest, 2015. október 21. Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos és Goda Krisztina rendező a Veszettek című film díszbemutatóján a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban 2015. október 20-án. Fotó: MTI / Kallos Bea
photo_camera Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos és Goda Krisztina rendező a Veszettek című film díszbemutatóján a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban október 20-án (Fotó: Kallos Bea / MTI)

Ehhez képest a legutóbbi játékfilmjét, a Kaméleont 22 ezren látták ugyanennyi idő alatt, a korábbi Csak szex és más semmi meg a Szabadság, szerelem még több embert érdekelt – írja az Origo.

Az Andy Vajna kormánybiztos vezette filmalap korábbi közönségfilmjeitől is messze elmaradt az első hétvége adatait tekintve, csak a Nagy füzetet és a Parkolót nyomta le.


Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.