Makovecz-stílusú kazánházat és két fűtött edzőpályát építenek a felcsúti fociakadémia mellé

bűnügy
2015 október 29., 05:34
comments 184

A Népszabadság csütörtöki száma szerint egy hatalmas, „Makovecz-stílusú kazánházból” fűtik majd a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia két új edzőpályájának talaját.

Hogy a pályák alá berakják a fűtőcsöveket, és hogy megépüljön ez a remek kazánház, az összesen

3,1 milliárd forintba kerül majd.

Az új építményeket még az idei szezonban szeretnék átadni. Az akadémia szerint azért van szükségük a fejlesztésre, mert 18 csapatuk van, és muszáj télen is edzeni.

Az akadémia az MLSZ-hez nyújtotta be sportfejlesztési programját, ebben írják, hogy 3,1 milliárdos beruházáshoz 2,55 milliárdos tao-támogatást kértek, és kaptak.

Az egész projektből amúgy a kazánház és az új pályák mellett kijön egy traktor és egy busz is, és fejlesztik a korábban 3,6 milliárdból felhúzott aréna biztonsági rendszerét is. (via hvg.hu)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.