Nem kell tőle megijedni, ez kútvíz

környezetvédelem
2015 október 29., 13:12
comments 128

A szokásos csütörtöki Kormányinfóra Baranyi Krisztina (EGYÜTT) ferencvárosi önkormányzati képviselő egy palack ijesztő színű illatos úti talajvízzel érkezett, amit át is adott Lázár Jánosnak, aki ígéretet tett, hogy a veszélyes anyagok elszállíttatása után nem állnak le, hanem már a jövő héten nagy közös egyeztetést kezdenek a kármentesítésről.

photo_camera

"Valószínűsíthető, hogy ahol ilyen a talajvíz, az nem egy egészséges környezet. Az veszélyes lehet az ott élőkre. És a kármentesítés érdekében mindenkinek mindent meg kell tenni." 

Az Illatos úti Vegyiművekkel kapcsolatban a legfrissebb információ, hogy már nem csak a talajban, a talajvízben, a környék élővilágában mutatták ki a mérgeket, de a legújabb mérések szerint a levegővel együtt is rákkeltő DDT-t szívnak a lakosok.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt