Hé, kistacskók! Az egyik legnagyobb matekos tart matekórát csak nektek!!

Tbg
TUDOMÁNY
2015 november 06., 13:36
comments 116

Hétfőn délelőtt online is követhető lesz az MTA elnökének, Lovász Lászlónak az előadása tudományról és matematikáról. A Wolf-díjas matematikus Szegeden fog előadni.

A tudós a 4. iskolai óra kezdetekor fog kezdeni.

Hogyan is működik a tudomány? című előadásában Lovász László izgalmas példák sorával mutatja be a tudomány kérlelhetetlenül szigorú, de lélegzetelállítóan izgalmas működését. 

Látni fogjuk, hogy minden kutatásban sok a zsákutca, és a lényeg az, hogy fel kell ismerni, mikor járunk tévúton - szól az MTA meghívója a Tudományünnep alkalmából

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.