Természetesen kamu a tinderes harcosok klubja

TECH
2015 november 10., 07:58
comments 14

Nem volt alaptalan Horváth Bence kollégám gyanakvása, amikor ezt írta hétfői, a Rumblr nevű telefonos alkalmazásról szóló cikkében:

Egyelőre az sem világos, hogy ez nem csak valamiféle tréfa-e, vagy valóban komolyan gondolták a készítők.

Mint kiderült, a Tinder és a Harcosok Klubja című film keresztezése, vagyis az app, amin verekedni vágyók találhattak volna egymásra,

kamu.

Az app november 9-i indulása után hamar kiderült, hogy egy reklámügynökség virális önkampánya csupán az alkalmazás:

a felhasználók a bejelentkezés után egy robottal cseveghettek csak, ami rövid párbeszéd után egy von Hughes nevű "kreatív ügynökség" weboldalára irányította át a felhasználót, ahol arról tájékoztatták, hogy az alkalmazással csak azt akarták bebizonyítani, hogy milyen remek munkát végeznek.

A Motherboard megpróbált kapcsolatba lépni az oldal whois-oldalán feltüntetett kapcsolattartókkal, de a telefonszámok már nem működnek, és az emailes megkeresésükre se reagált senki. (Via Motherboard)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.