Nagyon vicces angol nyelvtanleckével teszi helyre a moszkvai amerikai nagykövetség az Izvesztyiját

külföld
2015 november 19., 18:38
comments 130

Lehozott egy levelet az orosz állami érdekszférába tartozó újság, az Izvesztyija, ami azt hivatott bizonyítani, hogy az USA azért fizet melegjogi aktivistákat, hogy azok orosz hivatalnokokat sározzanak be (méghozzá azzal, hogy melegek).

Csak hát a levél, amit "bizonyítékként" lehozott az újság, az első ránézésre is hamisítvány, például a gmail-es cím, meg a rengeteg helyesírási hiba miatt. Erre egészen szórakoztató módon hívta fel a figyelmet a moszkvai amerikai nagykövetség Twittere.

"Kedves Izvesztyija, ha legközelebb kamuleveleket kaptok, előbb küldjétek el nekünk – szívesen kijavítjuk a hibákat!"

– áll a levél alján.

(Guardian)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.