Fazekas Sándor elégedett: most épp a földárverésekkel

POLITIKA
2015 november 21., 10:09
comments 41

A földművelésügyi miniszter szerint sikeresek voltak a földárverések, az első héten mintegy 200 magyar gazda vett együttesen több mint 1800 hektár, átlagosan 9 hektárnyi állami földterületet. A Karcagon tartott szombati sajtótájékoztatóján elmondta azt is, hogy az állami földek eladásából származó állami bevétel eléri a 4,8 milliárd forintot. Úgy látszik az sem szegte kedvét, hogy a héten nem nem jött össze a kétharmada földtörvény módosításához, amivel az új tulajdonosok emelhettek volna a bérleti díjakon. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.