Robbanóövet talált egy utcaseprő Párizs egyik elővárosában

Terrorizmus
2015 november 23., 19:23
comments 150

Robbanóövet találtak a Párizs déli részén fekvő Montrouge elővárosban – közölte a francia rendőrség hétfőn. Montrouge felé menekülhetett el a szökésben lévő terrorista, Salah Abdeslam is.

A detonátor nélküli robbanóövet egy utcaseprő egy törmelékhalomban, más források szerint egy szemetesben találta meg. A környéket lezárták, tűzszerészek, igazságügyi szakértők és anti-terrorista egységek vizsgálódnak a helyszínen.

Arra a kérdésre keresik a választ, hogy a szerkezetet használták-e a 130 ember életét követelő november 13-i párizsi merényletekben. (Daily Mail, MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.