Tragédia: megszűnik a Kívánságkosár a köztévén

Média
2015 november 27., 08:29
comments 164

Tíz szép esztendő, megannyi teljesített kívánság, az öröm percei, órái után búcsúzik a képernyőtől a Kívánságkosár. 

Ennek lesz vége:

"A Kívánságkosár immár fogalom. Minden hétköznap 12:30 és 14:30 között zenével, beszélgetéssel, programajánlatokkal, szívhez szóló üzenetekkel és telefonos jókívánságokkal színesítjük nézőink napját. A Duna Televízióban mindig is volt olyan műsor, amelyben a nézők egymásnak küldhettek üzeneteket zenével, verssel. Büszkék vagyunk rá, hogy levélíróink a „Magyarságot összekötő hídként” emlegetik műsorunkat. Csatlakozzon Ön is, üzenjen, kérjen dalt: levélben, e-mail-en vagy az adásidő alatt telefonon. Válasszon kedvére nótát, könnyűzenét, operettet – ha nincs ötlete, tekintse meg heti listánkat."

Az Origo közölte a szomorú hírt, a közmédia januárban megújuló műsorstrukútrája kaszálja el a műsort. December lesz a végső búcsú hónapja.

Kívánságkosár, soha nem feledünk:

  



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.