Szeresd a testem bébi, végtelen Balla-tone

ZENE
2015 november 29., 09:03
comments 11

Nehezen induló hétvégi délelőttökre kitalált zenei sorozatunkban most egy igazi vinyl only különlegesség következik Galactic Jackson, azaz Balla Zoltán válogatásában. 

Ő saját elmondása szerint egy lajosmizsei származású, Budapesten élő vendéglátós diszkós. Állandó fellépője a Nemdebár klubestjeinek, mellette a háromfős, élő szintikre alapozott, lakodalmas acidot játszó Wedding Acid Group tagja, illetve a sorozatunkban korábban már nagy sikerrel bemutatkozó Mesterházyval együtt alkotnak egy épp tetszhalott állapotban lévő acid-live-act duót is

És ha már acid, hamarosan jön az év szokásos karácsonyi acidbulija, ezt több mint jó szívvel ajánljuk mindenkinek. Galactic Jackson dolgait ezen kívül Youtube-on érdemes még követni, ahova rendszeresen pakol fel ritkaságokat, gyűjtőknek és érdeklődő laikusoknak is erősen javallott. 


444_hangOver_120 - Galactic Jackson by !!444!!! on Mixcloud


A mix mellé jött egy amolyan szlogen is, ez látható a címben, valamint egy rövid leírás: 

A mixről annyi, hogy lemezről készítettem. nem vagyok nagy mix készitő, ígyhát odaálltam a lemezjátszó mögé és és elkezdtem felpakolni a zenéket. Muszáj volt,mert ha elkezdek gondolkozni ,hogy mik is legyenek, akkor sohasem fog elkészülni, mert elveszek benne :)azt nem mondhatom,hogy a kedvenc zenéimet tettem bele, mert a másik 50000 kedvenc zeném megsértődik. De mindet nagyon szeretem,sőt. 


A kezdőzenének a legeslegnagyobb kedvenc Autechre zenét választotta, aminek a címe pont nagyon találó,mert 444.
A mixhez, főleg hogy vasárnapi másnaposságra van fejlesztve :) semmi koncepcióm nem volt. Mivel ha másnapos vagyok, csak az az egy dolog foglalkoztat,hogy nehogy elpatkoljak. Ritkán sikerül,de akkor nagyon. Úgyhogy ez nem tudott inspirációt adni :)

Sorozatunknak ez már igen sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.