A menekülteket kamionnal megugrasztó magyar sofőr nem bánt meg semmit

migráció
2015 december 01., 08:30
comments 902

Nyilatkozott a Mokkának Árpád Levente, az a magyar kamionsofőr, aki Calais-nál, az autópályán készített felvételt a migránsokról, akiket a járművével ijesztget.

Ez itt a lényeg

A kamionos szerint ő nem rántotta rá a menekültekre a kormányt, hanem "egy kikerülési manővert" hajtott végre. 

"Én nem hajtottam az emberek közé. A videófelvétel messzemenőleg becsapja a nézőnek a szemét"

- mondta a saját maga által készített videóról. Amit egyébként a haverjai szórakoztatásra csinált. Meg azért is, hogy legyen bizonyítéka arra, ha a migránsok megrongálják a kaminoját.

Árpád Levente szerint a munkáltatójától figyelmeztetést kapott, hogy többet ne töltsön fel olyan videót, amin beazonosítható a cég. A szlovák Dabedáról van szó. Részletekebe nem akart belemenni, mert közúti veszélyeztetés miatt eljárás indult ellene. De nem bánt meg semmit sem. 

Itt a teljes videó.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.