Charlie Sheent beperli a volt csaja, mert eltitkolta előtte, hogy HIV-fertőzött és abortuszra kényszerítette

bulvár
2015 december 04., 16:14
comments 79

Scottine Ross szerint Charlie Sheen tavaly abortuszra kényszerítette, valamint többször is bántalmazta. Sheen mindent határozottan tagadott.

Mikor a színész bevallotta, hogy HV-fertőzött, azt mondta, hogy összesen csak két nővel feküdt le védekezés nélkül, de azt mondta, hogy a nők tisztában voltak azzal, hogy mi a helyzet vele.

Ross, aki Brett Rossi néven dolgozott pornószínészként, azt állítja, hogy Shenn 2013-ban 10 ezer dollárt ajánlott neki egy keféért. Ezt követően aztán szerelembe estek, és el is jegyezték egymást. A nő szerint legalább ötször feküdtek le egymással védekezés nélkül, mielőtt a színész megmondta volna neki, hogy fertőzött.

Mikor Ross terhes lett, Sheen bepánikolt, hogy a gyerek is HIV-fertőzött lehet, ezért akarta, hogy vetessék el. A nő szerint mikor azt mondta, hogy meg akartja tartani, Sheen azzal fenyegetőzött, hogy úgy megrugdossa, hogy majd egy retardált gyereket kell megszülnie. (via Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.