Hivatalos: megdőlt Horn Gábor tízéves hülyeképeslap-rekordja!

fegyver
2015 december 06., 09:20
comments 201

A legidiótább karácsonyi üdvözlőlap nem hivatalos világrekordját eddig Horn Gábor, paleolit közoktatási államtitkár (proto-Hoffmann Rózsa) tartotta, ezzel a 2005-ös  sátánkarácsonyfával:

photo_camera

Az idestova tízéves rekordot sikerült megdöntenie egy nevadai ügyvéd-politikusnak, aki úgy vélte, a karácsonyi képeslapnál nincs alkalmasabb médium arra, hogy támogassa a szabad fegyverviselés mostanában sokat támadott intézményét.

photo_camera

Michele Fiore (a szőke hölgy középtájon) egész családját fölfegyverezte a fotón. Balról jobbra: Beretta 92FS, Glock 30 .45ACP, Serbu Super-Shorty, Extar EXP-556, Walther P22 (LR), Glock 19 9mm and Glock 30 .45ACP.

A kép legközepén látható az ötéves Jake, ő tartja a Walthert.

A alkotás mellé írt Facebook-üzenet szerint Fiore családja csupán egy hétköznapi amerikai család, és az amerikaiak feladata, hogy megvédjék Amerikát. Ezzel kár is lenne vitatkozni. (Talkingpointsmemo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.