Amíg az áldozatokat gyászolta, kifosztották a San Bernardinó-i mészárlás egyik túlélőjének lakását

külföld
2015 december 07., 08:38

Natassa Torralbo túlélte a szerdai San Bernardinó-i vérengzést, amiben 14-en életüket vesztették, 21-en pedig megsérültek. Az áldozatok emlékére pénteken tartottak nem hivatalos virrasztást. Torralbo is elment, hogy az áldozatokra emlékezzen.

Állítása szerint távolléte alatt ismeretlenek betörtek a lakásába, ahonnan elvitték a pisztolyát, a postaládakulcsát és két olyan ékszert, amihez érzelmes emlékek fűzték - az egyiket az anyjától, a másikat egy néhai, mellrákban elhunyt barátjától kapta. (Via ABC)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.