Meztelenül, seggrészegen kóválygott Floridában az amerikai haditengerészet ellentengernagya

hadsereg
2015 december 08., 06:24
comments 195

Nagyot ment áprilisban David F. Baucom, a U.S. Navy, az amerikai haditengerészet ellentengernagya, a Szállítási Parancsnokság stratégiai igazgatója: egy floridai tengerparti szállodában sikerült úgy berúgnia, hogy beverte a fejét egy bárszékbe, összevizelte magát, de úgy, hogy vissza kellett kísérni a szobájába. 

Baucom kisvártatva anyaszült meztelenül bukkant fel a szálloda folyosóján, miközben szobájának automata ajtaja balszerencséjére becsukódott mögötte, így ruha nélkül kezdett bolyongani a Ponte Vedra Inn and Clubban, ami 1928 óta ünnepli a part menti kiválóságot (Celebrating Oceanfront Excellence Since 1928), abban a reményben, hogy valahol csak talál egy törülközőt, amit a dereka köré tekerhet.  

photo_camera

A szálloda biztonsági szolgálatát két riadt hölgyvendég értesítette.

A haditengerészet fegyelmi tárgyalásán Baucomot bűnösnek találták, tiszthez méltatlan viselkedés miatt, ő pedig teljes felelősséget vállalt tetteiért, hozzátéve, hogy orvosai szerint zavarodott viselkedéséhez az ital mellett szívproblémái is hozzájárulhattak. 

Végül az igazság győzedelmeskedett, és az ellentengernagy elnyerte méltó büntetését: 

visszarendelték a Pentagonba, 

úgyhogy a Hadügyminisztérium kötelékében folytathatja pályafutását. 

Baucom az amerikai fegyveres erők ötödik olyan magas rangú tisztje, akit az elmúlt két évben ivászat miatt retorziókkal sújtottak. 

(The Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.