Újabb sportszervezetnek lett fideszes politikus a vezetője

sport
2015 december 10., 12:52
comments 112
photo_camera

A nagy munkabírású Deutsch Tamást érte a megtiszteltetés, hogy egyedüli jelöltként, egyhangú szavazáson a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnökének választották. Ne csodálkozzon azon, ha még nem hallott erről a szervezetről, a SOSZ honlapjának a szerkesztője is azon kesereg, hogy a kollégák sem tudják, hogy ők léteznek. Deutsch egyébként politikust vált, eddig Mesterházy Attila volt MSZP-elnök vezette a szervezetet, de szerinte baloldali politikusként szűkültek a lehetőségei, ilyen szempontból észszerűnek nevezte Deutsch megválasztását. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.