18 éve eltűnt férfi koponyáját találta meg a walesi rendőrség

bűnügy
2015 december 11., 20:58

A múlt hónapban hívták ki a rendőrséget a Wales déli részén lévő Pontypridd városhoz közeli családi házba, mert a kertben egy műanyag zacskóba csomagolt emberi koponyát találtak a lakók. A rendőrség elszállította a maradványokat, és a kielemzésük után arra jutottak, hogy azok egy John Sabine nevű férfi csontjai.

Sabine 1997-ben, azaz lassan 18 éve tűnt el, és a maradványai alapján úgy tűnik, hogy a halála előtt bántalmazták.

A rendőrség szerint a fő gyanúsítottjuk Leigh Ann, az eltűnt férfi felesége. A nő azonban már tutira nem fog bíróság elé állni, idén októberben ugyanis meghalt.

photo_camera Leigh Ann és John Sabine. A férfi mostanában lenne 85 éves. (A kép a dél-Walesi rendőrség honlapjáról van.)

A rendőrség adatai szerint a pár 1997 februárjában költözött a környékre, de nagyon keveset tudni arról, hogy mi vezethetett a feltételezett gyilkossághoz.

A nyomozás ettől függetlenül még folyik, a rendőrség minden helyi lakost kér, hogy akinek bármilyen információja van arról, hogy hogyan élt a pár 1996 és 97 táján, vagy ha valaki tud valamit arról a nejlontáskáról, amiben a csontokat megtalálták, jelentkezzen.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.