Bombariadó volt az Air France mauritiusi járatán

külföld
2015 december 20., 06:55
comments 72

UPDATE 16:59: Az első hírek szerint valóban bombát találtak a gépen, aztán kiderült, hogy valójában nem. Amit találtak, csak egy papírmasé bombautánzat volt. Erről bővebben itt olvashat.

Bombariadó miatt kényszerleszállást hajtott végre az Air France Mauritiusról Párizsba tartó járata Kenyában. Az AF 463-as járat 459 utassal és 14 főnyi személyzettel szállt fel szombaton, majd egy gyanús csomagot találtak fedélzeten, ezért helyi idő szerint 1 órakor leszálltak a mombasai nemzetközi repülőtéren. A leszállás után a bombagyanús tárgyat szakértők kezdték el vizsgálni. (Guardian)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.