A világsajtó Nagy Nikoletta Rubik-kocka ruháján pörög

2015 december 21., hétfő 10:49
262

A Miss Universe szépségverseny döntőjéről vasárnap este azért tudósított a szokottnál is nagyobb hévvel a világsajtó, mert véletlenül nem a győztest koronázták meg. Miss Kolumbia fejéről pedig emiatt le is kellett venni a koronát, hogy aztán rátehessék Miss Fülöp-Szigetekre.

De a magyar versenyzővel, Nagy Nikolettával már sajnos nem foglalkoztak a kamerák a műsor legvégén.

Az egyik korábbi szekcióban viszont Nagy Nikoletta is tarolt.

Minden szépségversenynek van egy része, amiben a versenyzők valamilyen szabadon választott ruhában jelenhetnek meg. Vannak, akik ilyenkor a nemzetük hagyományos öltözködését igyekeznek megidézni, de olyanok is, akik egyszerűen hatalmas angyalszárnyakat ragasztanak magukra, hogy ne látszanak a mellettük állók.

Ebből ilyenek kerekednek:

Ez a kép nem ezen a szépségversenyen készült, hanem egy korábbin, csak illusztráció. (Xinhua/Chen Jianli) (dhf)

Meg ilyenek:

Miss Salvador a 2014-es Miss Universe versenyen (AFP / MISS UNIVERSE ORGANIZATION / DARREN DECKER)

Idén azonban Magyarország is igazán odatette magát ebben a kategóriában, Nagy Nikoletta így öltözött fel:

Ha valakinek nem esne le azonnal: ez egy Rubik-kocka. Bár ennyi erővel tényleg egy 3D-s plüsskockába is bebújhatott volna a lány. Reméljük, hogy jövőre szürkemarhának vagy golyóstollnak öltöztetik be a magyar versenyzőt.

Nagy szerencséje ennek a lángoktól ölelt kis hazának, hogy végül nem a ruha eredeti verziója került fel a döntőn. Az eredeti terveket még november végén mutatta be egy riportban a TV2, akkor így nézett ki a Rubik-ruha:Igen, ott van a lány fején egy kocka.

Ezzel a ruhával Nagy Nikoletta be is került a leghülyébb ruhákat bemutató összeállításokba, a növénynek beöltözött nigériai lánnyal és a szakállas spanyol versenyzővel.

A legdurvább ruhákat itt és itt lehet megnézni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt