3,7 milliárdot kapnak a nemzeti kereskedőházak

gazdaság
2015 december 29., 21:40
comments 106

Erről a most megjelent Magyar Közlönyben lévő egyik határozatában döntött a kormány. Azt írják, hogy strukturálisan át kell alakítani az MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt-t, és a jövő évi költségvetésben eredetileg meghatározott forrásokon felül még 3,7 milliárd forintot kellene adni a Magyar Kereskedelemfejlesztési és Promóciós Kft-nek és az MNKH Közép-európai Kereskedelemfejlesztési Hálózat Kft-nek. Azért kell nekik a pénz, mert sokkal több közfeladatot fognak ellátni, mint eddig, A határozat nem írja, hogy pontosan mik lesznek ezek a közfeladatok, de minden bizonnyal a nemzet boldogulását szolgálják majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.