2015 legjobb hirdetései: autók

stream
2015 december 30., 07:55

Visszanézve az év posztjaira, azt leszögezhetjük, hogy ebben az évben az autóeladás tele volt érzelmekkel.

1. Könnyeket morzsoltunk el a létminimum alatt élők sanyarú sorsa felett

Itt volt például a zöldséges, akinek a felesége mindig újabb és újabb autókra vágyott. Szívfacsaró volt.

photo_camera

Szeptemberig kellett várni arra a sztorira, amiből megtudjuk mit tesz egy Anya, aki félti a Fia életét. Így van, vesz neki egy pár biztonságos autót, mert a biztonság az fontos. Reméljük azóta is mindenki nagyon jól van a családban.

photo_camera

A kedvencünk mégis ez az arc volt: attól mert sok a lóvéd, még nem kell halálosan komolyan venni az életed, nem? De.

photo_camera

2. Azt is nagyon sajnáltuk, hogy egy páran csalódottan zárták ezt az évet

A férfi, akinek élete legrosszabb döntése az autóvásárlás volt, ráadásul volt egy Valami Barom névre hallgató ősellensége, aki minden második héten meghúzta a verdát.

photo_camera

Az év legszomorúbb embere mégis az volt, aki egy igazán szar autót akart eladni. Egy fost. Szerencsére azért ez is elment.

photo_camera

3. Frusztrálódtunk, aggresszálódtunk, kioktatódtunk

- 3 millió nyomorult seggfej lakik New Yorkban és környékén,- mondta dr Venkman a Szellemirtók 2-ben. Valamiért most ez jutott eszünkbe 2015 azon hirdetőiktől, akik mindenképpen ki akarták fejezni a hirdetésekben, hogy Egyáltalán Nem Jó Fejek.

Találkoztunk az emberrel, akinek volt egy Jó Sztorija a burzsuj nyugati családokról.

photo_camera

Másik kedvencünk örökös kedvenc gyűjteményünkben 60 oldalban összefoglalta, hogy mi a rossz az autón. Igen, mi végigolvastuk, nem volt jó.

photo_camera

2015 legidegesítőbb eladója viszont minden bizonnyal ez a figura volt, aki senkinek nem tette könnyűvé, hogy megvegyék tőle AZT A KIBASZOTT AUTÓT.

photo_camera

Az év használtautós mondata is ebbe a kategóriába tartozik:

Vegyétek-Vigyétek, a picsába. PS: JA, A képen szereplő lány a hitvesem, rá ajánlatokat nem várok, jobb ha komolyan veszitek, kis buzik!

Neki azóta már vettünk egy ilyet és leszokott a seggfejkedésről.


Óriási nagy BÚÉK mindegyikőjüknek!

photo_camera












Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.