A Lehel térig megszeretlek - Barta Árpád: Kiss Me Hard

Ajánló
2016 január 04., 09:03

A Friss Hús rövidfilmfesztivált annak idején azért hoztuk létre hogy az akkoriban megszűnt Filmszemle utáni űrt kitöltsük, hogy bővítsük a rövidfilmrendezők bemutatkozási lehetőségeit, és mert egész egyszerűen borzasztóan szeretjük a rövidre vágott műfajt. Idén 4. alkalommal fogjuk megrendezni a fesztivált a Toldi moziban, ennek örömére nosztalgiázunk egyet az előző év kínálatából. (Tavaly is csináltunk hasonlót, itt lehet visszafelé nézelődni.)

Itt is van a Friss Hús 3.0 felhozatalából Barta Árpád Kiss Me Hard című egysnittes rövidfilmje, ami egy kibontakozóban lévő párkapcsolat első lépéseit mutatja be, annak minden bájával, romantikájával, szenvedélyével és csalódásával. Egy rövid járdaszakaszon lejátszódó rapid szerelmi történet. Szép.

link Forrás

Lesz még sok jó és hasznos infó az idei fesztiválról, a Facebookon pláne. Nem mellesleg buék!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.