Nyolc új sorozat, ami az év elején indul

tévé
2016 január 05., 21:34

Colony (január 14.)

Földön kívüliek (?) szállják meg a Földet, de legalább is az Egyesült Államok egy részét, az embereket pedig falakkal körbezárt nagyvárosokba zárják. Will Bowman a megszállás alatt elszakad az egyik gyerekétől, akit kétségbeesetten próbál megtalálni.

Billions (január 17.)

Damian Lewis milliárdos brókert alakít, akit az ügyészség nagyon szeretne elkapni bennfentese kereskedelemért, és más hasonló pénzügyi bűncselekményekért.

Baskets (január 21.)

Zach Galifianakis hivatásos bohóc szeretne lenni, de kicsapják a párizsi bohóciskolából. Ezután visszamegy a szülővárosába és beáll a rodeóba. Louis C.K. az egyik producer.

X-akták (január 24.)

Az 1993-ban indult űrlényes, összeesküvéses amerikai sorozat hatrészes újraindítása.

The Magicians (január 25.)

Kb. Harry Potter amerikai egyetemistákkal.

The People vs. O. J. Simpson (február 2.)

Tíz részes sorozat O. J. Simpson gyilkossági peréről, elég nagynevű színészekkel.

Vinyl (február 14.)

Martin Scorsese és Mick Jagger új sorozata egy New York-i lemezkiadóról az 1970-es években.

11/22/63 (február 15.)

Stephen King regényének tévés változata. James Franco, egy angoltanár visszautazik az időben, hogy megakadályozza Kennedy elnök meggyilkolását.

Sorozatválogatások:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.