Elkészült minden idők legjobb Henry Kissinger-interjúja, ami a divattól a gasztronómiáig mindent érint

DIVAT
2016 január 06., 08:33

Miután kiderült, hogy a Four Season legendás étterme, ahol gyakran megfordultak milliárdosok és a világ vezetői, 56 év után elköltözik a manhattani Seagram épületből, a New York Times pénteken elkapott néhány vendéget, hogy beszélgessen velük a dress code-ról, és hogy éppen mit viselnek.

A legjobb villáminterjú a 92 éves volt amerikai külügyminiszterrel, Henry Kissinger készült. Itt a teljes beszélgetés:

– Megkérdezhetem, honnan van az öltönye?

– A mim?

– Honnan szerezte az öltönyét?

– Fogalmam sincs.

– Milyen volt az ebéd?

– Azt hiszem, ennyi elég volt.

– Oké. Nagyon szépen köszönöm.

MTI/EPA/Getty Images pool/Feng Li
photo_camera Hszi Csin-ping kínai elnök fogadja Henry Kissinger volt amerikai külügyminisztert a pekingi Nagy Népi Csarnokban 2015. március 17-én (Fotó: MTI / EPA / Getty Images / Feng Li)


A legendás diplomata a legutóbbi könyvében egyébként arról írt, hogy most omlik össze a világ, amit 350 éve ismerünk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.