Egerszegi Krisztina megdöbbent az úszóbotrány legújabb fordulatán

sport
2016 január 08., 07:26
comments 363

Az ötszörös olimpiai bajnok úszónő azután szólalt meg a Nemzeti Sportnak, hogy kiderült, lemondott egykori edzője Kiss László. Kiss elmondása szerint azért, mert méltatlan helyzetbe került Hosszú Katinka sajtótájékoztatóján. 

Egereszegi elmondása szerint elsőnek el sem akarta hinni, amikor hallotta a hírt. 

"Még csütörtök délelőtt is. Elmesélte Laci bá, hogy nagyon sok edző felhívta azzal, mellette áll, de volt egy mondata, amelyről akkor még nem gondoltam, hogy kiforrott, megérett döntés lenne: azt mondta ugyanis, ha ez a hercehurca tovább folytatódik, legfeljebb lemond. Én elképzelni sem tudom ezt. De csak egyfelől, hiszen őt az úszás élteti. Másfelől viszont nagyon is el tudom képzelni, mert olyat kapott szerdán, amit nem érdemelt meg."

- mondta erről. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.