Márciustól indul a Budapest-Reykjavík járat a Wizz Airnél

utazás
2016 január 08., 10:16
comments 90

Ezt a cég vezérigazgatója, Váradi József jelentette be pénteken. 

A fapados társaság hetente kétszer, szerdán és vasárnap közlekedik Liverpoolba és Reykjavíkba március 27-től, heti egyszer, szombatonként pedig Ibizára június 18-tól.

Az izlandi járattal kapcsolatban azt mondta, jelentős turisztikai forgalommal számolnak, ami nemcsak a magyar, hanem a környező országok piacáról is jöhet.

Ez nagyszerű hír amúgy, Reykjavík csodás város és eddig csak komoly átszállásokkal lehetett eljutni oda. 

Váradi József a magyar piacról elmondta, 28 százalékos a részesedésük, Magyarországon két bázisról, Budapestről és Debrecenből 52 útvonalat üzemeltetnek 23 országba. 2015-ben az előző évhez képest a magyar piacon 12 százalékos utasforgalom-bővülést értek el, a Wizz Air összesített utasforgalma pedig 22 százalékkal, 19,2 millióra emelkedett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.