Tállai András már három uberes autóról is hallott a NAV székházának környékén, ebből sakkozta ki, hogy "többen lehetnek"

politika
2016 január 22., 11:36
comments 182

"Többen lehetnek"

Ezt Tállai András, fideszes országgyűlési képviselő, államtitkár, miniszterhelyettes, az adóhivatal vezetője állapította meg a Magyarországon dolgozó Uber sofőrök számáról.

Tállai András fideszes országgyűlési képviselő, államtitkár, miniszterhelyettes, az adóhivatal vezetője az Index szerint azután jutott erre a következtetésre, hogy a NAV-ban az egyik munkatársuk belépett az alkalmazásba, és csak a hivatal székháza körül három uberes autót is látott.

"Szóval többen lehetnek"

Értékelte sajtótájékoztatón az adóhivatal szakmai tapasztalatai alapján az Uber-helyzetet Tállai András fideszes országgyűlési képviselő, államtitkár, miniszterhelyettes, az adóhivatal vezetője.

Tállai András fideszes országgyűlési képviselő, államtitkár, miniszterhelyettes, az adóhivatal vezetője.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.