Tállai András már három uberes autóról is hallott a NAV székházának környékén, ebből sakkozta ki, hogy "többen lehetnek"

politika
2016 január 22., 11:36
comments 184

"Többen lehetnek"

Ezt Tállai András, fideszes országgyűlési képviselő, államtitkár, miniszterhelyettes, az adóhivatal vezetője állapította meg a Magyarországon dolgozó Uber sofőrök számáról.

Tállai András fideszes országgyűlési képviselő, államtitkár, miniszterhelyettes, az adóhivatal vezetője az Index szerint azután jutott erre a következtetésre, hogy a NAV-ban az egyik munkatársuk belépett az alkalmazásba, és csak a hivatal székháza körül három uberes autót is látott.

"Szóval többen lehetnek"

Értékelte sajtótájékoztatón az adóhivatal szakmai tapasztalatai alapján az Uber-helyzetet Tállai András fideszes országgyűlési képviselő, államtitkár, miniszterhelyettes, az adóhivatal vezetője.

Tállai András fideszes országgyűlési képviselő, államtitkár, miniszterhelyettes, az adóhivatal vezetője.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt