Putyin volt felesége nevet változtatott, és a jelek szerint összejött egy 37 éves férfival

2016 január 25., hétfő 17:14
142

Ljudmila Alekszandrovna Skrebnyeva 1983-ban ment feleségül egy Vlagyimir Putyin nevű KGB-tiszthez. Sokáig éltek együtt, Ljudmila Putyina követte férjét az orosz elnöki, majd miniszterelnöki, majd ismét elnöki posztig. Végül 2013-ben jelentették be a válásukat.

Most egy orosz újság, a Sobesednik.ru kiderítette, hogy Ljudmila Putyinát valószínűleg újra megtalálta a szerelem, ugyanis már nem Putyinának hívják, hanem Ljudmila Ocseretnyaja.

Putyin és felesége az első elnöki beiktatáson (Fotó: Kreml)

Ez úgy derült ki, hogy a Sobesednik.ru lekérte annak a szentpétervári lakásnak a tulajdoni lapját, amit még 1995-ben vásárolt a Putyin-házaspár. A válás után a feleség maradt a lakás tulajdonosa, majd a nő anyja és testvére volt bejegyezve.

2015 augusztusában viszont a lakás tulajdonosa egy Ljudmila Ocseretnaja nevű nő lett, akinek a születési adatai megegyeznek Putyin exfeleségének adataival.

Ezzel a névvel 2015 februárjában állítottak ki egy útlevelet Putyin exfeleségének.

A Sobesednik szerint a nő a 37 éves Artur Ocseretníjjel házasodott össze 2015 elején, és az ő nevét vette fel. Ocseretníj egy kiadóvállalatot vezet, és ő az elnöke az Személyközi Kommunikáció Fejlesztési Központjának (akármi is legyen az).

Ljudmila és új férje között 21 éves a körkülönbség.

Az új férj nem kommentálta az ügyet. (Moscow Times)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt