Az oregoni milícia azt ígéri, hogy hazamennek, ha Chris Christie kormányzó legalább egy menetet nyer ellenük szumóban

külföldi
2016 január 26., 16:09
comments 22

25 nap sok idő, az oregoni milícia a jelek szerint ennyi idő után kezd a tűrőképessége határára érni.

Most például ezt húzták meg, hogy végre megint legyen róluk szó: egy Kelly Gneiting nevű kövér fickó azzal viccelődött, hogy ő Chris Christie, a New Jersey-i republikánus kormányzó idősebb bátyja, és hogy mindketten lány nevet kaptak.

Majd azt az ajánlatot tette, hogy az oregoni milícia végre hazamegy, ha a kormányzó – aki a becsületükbe gázolt – kiáll ellene szumóban, és csak egyetlen menetet is megnyer.

Chris Christie sosem volt még annyira hasznos, mint amilyen most lehetne. Bár valószínűleg nem lenne sok esélye, mert Kelly Gneiting egy oregoni szumóbajnok. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.