Magyar áldozata is volt már az ostyamentes Kit Katnek!!4!

ÉLET
2016 február 01., 12:05
comments 67

Világszerte szedi áldozatait a Nestlé hanyagsága! Pár órája számoltunk be a brit joghallgató, Saima Ahmad esetéről, aki szerint a cég felelőtlenül viselkedik vásárlóival, mert képes olyan Kit Katet is forgalomba hozni, amiben

nincs ostya!

Fotó: Béla
photo_camera Fotó: Béla

Pedig az egész Kit Kat-dolognak csak azért van értelme, mert van benne ostya is, különben pont olyan lenne, mint bármely másik, mezei csokoládé. Ahmad története sebeket tépett fel, így jelentkezett nálunk olvasónk, Béla, aki 2012-ben szembesült az ostyamentes Kit Kat felkavaró látványával.

photo_camera

Ahmaddal szemben ő nem fenyegetőzött perrel, de keserű csalódását levélben megosztotta a céggel. Képeket is mellékelt leveléhez, de a gyártó ennyivel még nem elégedett meg:

mindenféle gyártási számokat kértek

Bélától, de nem fogtak ki rajta, mert ő el is küldte neki.

Amire a cég postafordultával egy nagy csomag édességet küldött neki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.