A Túró Rudit is ingyen reklámoztatták volna Hosszú Katinkával

sport
2016 február 05., 15:23
comments 145

Új részleteket tudott meg az Index Gyárfás Tamás és Hosszú Katinka nagy port kavart konfliktusáról.

Kiderült például, hogy nem csak Gyárfás és az úszószövetség, hanem a MOB is ingyen szerette volna learatni Hosszú népszerűségének gyümölcseit. A Pöttyös Túró Rudi gyártója, a FrieslandCampina Zrt., mint Magyar Olimpiai Bizottság "aranyfokozatú" támogatója például olimpikonjaink képével szeretett volna kampányolni a MOB-on keresztül,

anélkül, hogy az olimpiai bizottság bármit is fizetne nekik.

Hosszú Katinka – ahogy a megalomán úszóvébé kampányfilmjében való ingyenes szereplésre – erre is nemet mondott.

photo_camera

A MOB állítólag azzal számolt, hogy "a sportolók magától értetődően hozzájárulnak ahhoz, hogy a cég termékeihez adott kártyákon szerepeljenek". Ingyen. És még mindig azt remélik a magyar sportszervezetben, hogy Hosszú, mint a legpiacképesebb magyar sportoló, majd meggondolja magát.

Sőt, még Puskás Ferenc képét is rátették volna a túrórudis reklámkártyákra, de örökösei nem járultak ehhez hozzá.

Őrület.

(Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.